Во Новодевичкиот манастир во Санкт-Петербург, на 9 Февруари, Архиепископот охридски и Митрополит скопски г.г. Јован оствари средба со Митрополитот санкт-петербуршки и ладожски г. Варсануфиј.

Прочитај повеќе