Една група верници од Православната Охридска Архиепископија ја посетивме Света Гора, како што и редовно правиме, заради поткрепа во нашите духовни животи и за да чуеме по некој скапоцен совет од светогорските монаси за проблемите со кои се соочуваме во животот во градот.

Прочитај повеќе