Неговото Блаженство Архиепископот охридски и Митрополит скопски г.г. Јован, на 11 Октомври 2015 год., одржа предавање на тема: Страдањето на Црквата во Р. Македонија во 21 век – Македонскиот раскол.

Прочитај повеќе