Таг: нација

Со удирањето по Црквата Христова – нема убава иднина

На 18 Септември 2014 г., во центарот на Скопје, главниот град на Република Македонија, албанскиот политичар Н.Х., пред насобрани граѓани и поддржувачи ја прочита Декларацијата за формирање Република Илирида, додавајќи дека главен град на „новопрогласената република“ исто така ќе биде Скопје.

Прочитај повеќе

Етничка Црква не постои, тоа би било племенска синагога!

Етничка Црква не постои, тоа би било племенска синагога. Да се надеваме дека во иднина, одредени новинари (вклучително и М. Марковиќ) нема да бараат и етнички чист Христос.

Прочитај повеќе

Овозможено од WordPress & Темплејт на Anders Norén