Таг: Мирјана Најчевска

Д-р Најчевска: Инструментализација на државата од страна на МПЦ

„…Зошто би требало МПЦ да го коментира барањето за регистрација на една верска заедница? Зошто воопшто МПЦ би се мешала во она што претставува државна процедура на регистрирање?“

Прочитај повеќе

Секој човек има право на слобода на мислите, совеста и верата

Д-р Најчевска во својата анализа прашува: „Што пропуштија да прашаат новинарите?

Прочитај повеќе

Овозможено од WordPress & Темплејт на Anders Norén