Таг: дијалог

Одговор на писмото на Неговото Високопреосвештенство г. Стефан, Архиепископ охридски во раскол

Извор: poa-info.org

Прочитај повеќе

Разговор помеѓу иднината и минатото

Во вестите на ТВ Канал 5, денес (14.05.2014), се водеше дебата помеѓу новинарите Зоран Бојаровски и Бранко Ѓорѓевски.

Прочитај повеќе

Анализа на „Анализа 24“

Ако сите Цркви велат прво да биде ослободен Архиепископот Јован, тогаш само глувите мислат дека неговото ослободување не е почеток на решението.

На ТВ 24Вести, во емисијата „Анализа 24“, на 09. 05. 2014 г., се водеше дебата помеѓу новинарите Зоран Бојаровски и Марјан Николовски во однос на проблемот со расколот на МПЦ и ослободувањето на Архиепискпот Охридски Јован од затвор.

Прочитај повеќе

Овозможено од WordPress & Темплејт на Anders Norén