До: Амбасадорот на Германија во РСМ Ms. Anke Holstein Ваша Екселенција, почитувана Амбасадор Анке Холштајн, моето обраќање до Вас е израз на протест по повод церемонијата „Награда за Човекови Права – FES Human Rights Award 2020”, за Премиерот на Северна Македонија г. Зоран Заев, доделена од владината фондација Фридрих Еберт и врачена лично од Сојузниот […]

Прочитај повеќе