Датум: октомври 20, 2020

Во Бугарија ѝ го сменија името на МПЦ и му ја сменија титулата на расколникот Стефан

Съобщене относно неистините на портала “doxologiainfonews.com” Уважаеми, Според настоящите съвременни справки е сигурно, че днешната световна общественост е изправена пред глобален и сериозен проблем, проблемът с фалшивите новини. Това мъчение става още по-силно изразено, когато е създадено от християни, които според Божиите заповеди, меко казано, не трябва да говорят неистини! В интернет пространството на новини […]

Прочитај повеќе

Најодговорниот за ширењето на вирусот Филипче, мешетари дека други му се криви

На најголемиот лицемер во владата на Северна Македонија, Филипче, му засмета обична црковна венчавка со 25 луѓе одржана по протокол во туѓа држава, а како слеп и нем остана за прослава во неговата држава, пред крдо со повеќе од 2500 луѓе. Лицемерие на максимум! Најчесто на таквите, лажниот морал им се удира од глава.  

Прочитај повеќе

Во Бугарија ѝ го сменија името на МПЦ и му ја сменија титулата на расколникот Стефан

Съобщене относно неистините на портала “doxologiainfonews.com” Уважаеми, Според настоящите съвременни справки е сигурно, че днешната световна общественост е изправена пред глобален и сериозен проблем, проблемът с фалшивите новини. Това мъчение става още по-силно изразено, когато е създадено от християни, които според Божиите заповеди, меко казано, не трябва да говорят неистини! В интернет пространството на новини […]

Прочитај повеќе

Овозможено од WordPress & Темплејт на Anders Norén