Датум: октомври 4, 2020

МПЦ

.

Прочитај повеќе

Рандуизам

На колку ниско ниво е спадната расколничката МПЦ сведочи тоа што политичари праќаат писменца во име на МПЦ покажувајќи така дека расколничките владици се тотално неспособни сами да си го решат проблемот. А не се способни ни сами да го образложат, па пуштаат тенденциозно да се излетуваат жолт-црковен-печат новинари од типот на Марјан Николовски, кого […]

Прочитај повеќе

Овозможено од WordPress & Темплејт на Anders Norén