Воопшто не ѝ се ситиме на Јанкуловска, но не многу одамна, Јанкуловска, со конструирање лажен политички случај против ПОА, а во содејство со расколничката МПЦ, се фалеше за добро сработена работа. Но кој се фатил да одработува за расколниците од МПЦ и така да ја гони сеправославно признатата Црква, очигледно не видел аир. Заев за […]

Прочитај повеќе