Во историјата на плуралистичка С. Македонија, досега веројатно на една рака ќе се избројат прекинатите емисии. Вечерва, Епископот стобиски Давид учествуваше во дебатната емисија “Само вистина”, која беше прекината заради некакви “изречени навреди”. “Навредите” се состоеја во тоа што на новинарите им беше предочено дека во однос на црковните случувања ја дезинформираат јавноста со тоа […]

Прочитај повеќе