По којзнае кој пат Марјан Николовски а.к.а. Ранду продолжува да ја прави религијата озборувачка работа, жолт печат, дно дна. Гледаме напишал како „приврзаниците на Вранишковски“ го нападнале гркот Романос Анастасијадис од кого расколничката МПЦ чека спас. Што дочекаа расколниците, после мајка им БПЦ која ги отфрли како да се копиле, да се надеваат на еден […]

Прочитај повеќе