Заев изјавува дека ДПМНЕ веќе не им може ништо на судиите. Сега им може само Заев. Заев дава изјава дека ВМРО не им може ништо на судиите. И тоа е добро. Но, преќутува дека во време кога владее токму неговата партија, веќе две години скопскиот суд одбива да ја регистрира ПОА, иако за тоа има […]

Прочитај повеќе