Во Скопје беше прославен денот на државноста на Србија. На прославата беа присутни мнозина, меѓу кои техничкиот премиер Оливер Спасовски и министерот од Владата на Србија, Зоран Ѓорѓевиќ. За волја на вистината ја видовме и канонската Црква. Но каде беше на овој значаен празник самоумислениот „лидер” на Србите, расколникот Стоиљковиќ? Нели е тој многу почитуван […]

Прочитај повеќе