Дваесет години откако дедо Стефан се претстави на чело на расколот. Две децении крајна пасивност што се граничи со мртвило. Судејќи според неактивноста и неделата кон ПОА, човеков буквално ко да умрел пред дваесет години, бидејќи оттогаш, освен мизерните афери (хотел Изгрев, Говрлево, и т.н.), нема ништо сторено кое би му служело на чест, та, […]

Прочитај повеќе