Секако дека читателите имаат право да читаат што сакаат, но на гурманите на пишаниот збор им препорачуваме, доколку сакаат, подобро да не се хранат со манипулациите и лагите на пуленката на Вале Божиновска (која во груевизмот повикуваше на ноќ на ножевите), значи да не се хранат со лагите кои Радмила Заревска ги тресе од нејзината […]

Прочитај повеќе