Корона вирусот стана синоним за смрт во светот, која и најголемиот душман не би требало да го снајде.

Дури и непријателите во светот денес се обединија поради него.

Само на верниците од МПЦ кои пребиваат во лажната „љубов“ на расколот, злото почна и од уши да им излегува.

Човек да си нема работа со „љубовта” на расколниците.