Архиепископот охридски Јован (ПОА) ужива углед и неговиот збор со внимание се слуша и се пренесува ширум Православието!

За тоа време расколничките епископи на непризнатата МПЦ уживаат на одмор во Кушадаси, брќкајќи се во плиткото!

Линк 1:
Линк 2: