Многу скапи и навредливи етикети од типот дека станува збор за “апостолска посета” (ко луѓето тука да не се христијанизирани, та сега папата ќе ги христијанизирал), па дека римскиот папа “ја препознал потребата на црквата и народот за охрабрување”, како и повици дека “бесплатни билети ќе има најдоцна до 3 мај”, се дел од рекламниот […]

Прочитај повеќе